September 16, 2015

Clanovi benda za svadbe

Suzana (zenski vokal) – odlikuje je izuzetno topla i prijatna boja glasa koja uz izrazit temperament i vrhunsku interpretaciju nikog ne ostavlja ravnodusnim. Raznovrstan repertoar svih muzickih zanrova od stranog i domaceg pop-rock-a izvodjaca kao sto su Abba, Whitny do proslavljenih izvodjaca tradicionalne narodne muzike.

Kive (klavijature i prateći vokal)– iskreni zaljubljenik u muziku i poznavaoc svih muzickih zanrova…profesionalno se bavi muzikom od 2000. Svojom muzikalnoscu i slobodom improvizacije daje poseban pecat bendu.

Bogdan Martinović (muski vokal) – pevac izrazitih vokalnih sposobnosti, peva sve muzicke stilove i svojim sarmom i harizmom nikog ne ostavlja bez emocija, narocito zenski deo publike. Učestvovao u šou Pinkove zvezde, i ne samo učestvovao, već ušao u 16 najboljih od 500 takmičara.

Dača (gitara i muski vokal) – izuzetan muzicar sjajnih tehnickih mogucnosti sto uz visoko profesionalnu opremu daje bendu upecatljivost i posebnu atrakciju na nastupima. Takodje ima i vokalni doprinos narocito u delu stranog i domaceg pop-rock repertoara… Robbie Williams, Clapton, Frank Sinatra…

Dule – (bas gitara), diplomirao na Muzičkoj Akademiji u Beogradu. Odsvirao je mnogobrojne koncerte širom Evrope sa poznatim Beogradskim gudačkim orkestrom “Dušan Skovran” tako da u velikoj meri doprinosi bendu svojim orkestarskim iskustvom u stabilnosti i profesionalnom pristupu koji bendovi za svadbe moraju imati jer se sve planira dosta vremena unapred. Inače ima jednu manu, ima apsolutni sluh pa se mnogo nervira kada čuje bilo kakvu nepreciznost;)

Džoni- (bubnjevi), dugogodišnji član Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”, odlikuje ga veliko iskustvo i vojnička preciznost! Svadbe su mu uža specijalnost. I on ima jednu manu, zbog njega svi moramo da stignemo na vreme 😉